Som Novatècnica

Novatècnica Centre de Formació

C.F.O Novatècnica és una institució educativa reconeguda per la seva excel·lència acadèmica i el seu compromís amb la formació integral dels seus estudiants. Oferim programes educatius de alta qualitat en diverses àrees de Catalunya, que van des de la formació inicial fins a la formació contínua i ocupacional.

La nostra àmplia experiència en el sector de la formació ens ha permès consolidar la nostra posició com a líders en la capacitació i el desenvolupament professional a la regió. Durant més de dues dècades, hem treballat per oferir als nostres estudiants una educació de qualitat que els permeti assolir les seves metes i desenvolupar el seu potencial.

A C.F.O Novatècnica, comptem amb instal·lacions pròpies a les ciutats de Tarragona, Reus i Vila-seca, equipades amb tecnologia avançada i un equip de professionals altament capacitats. Això ens permet oferir una experiència d'aprenentatge de qualitat, adaptada a les necessitats específiques dels nostres estudiants. A més, col·laborem de manera proactiva amb empreses d'alt impacte a la zona, per oferir programes formatius que s'ajustin a les demandes del mercat actual.. Aquesta aliança estratègica ens permet establir un diàleg constant amb les empreses i entendre les seves necessitats, per poder oferir formació de qualitat que prepari als professionals per afrontar els desafiaments del mercat.

Aula informática en Novatècnica Centre de Formació en Tarragona
Alumnos en Novatècnica C.F.O. Tarragona

Entre les empreses amb les quals col·laborem, destaquen aquelles que operen en sectors com la tecnologia, la manufactura, el comerç i el turisme. Treballem conjuntament per desenvolupar programes formatius que s'adaptin a les necessitats de cada sector, i per oferir a les empreses professionals altament capacitats que puguin contribuir al creixement i la competitivitat del seu negoci.

En resum, a C.F.O Novatècnica ens centrem en oferir una educació de qualitat, adaptada a les necessitats de cada estudiant i del mercat laboral actual. Gràcies a la nostra experiència, instal·lacions pròpies, i aliances estratègiques amb empreses líders a la zona, podem oferir programes educatius integrals i de alta qualitat que preparen als estudiants per l’èxit professional.

El nostre equip

CA