Formació 100% pràctica

Aconsegueix l'acreditació que necessites

Carnets profesionales para trabajadores en Tarragona - Nocatècnica CFO

A Novatècnica oferim una àmplia varietat de carnets professionals perquè puguis millorar les teves habilitats i destacar en la teva carrera. Obtenir un carnet professional et permet demostrar els teus coneixements i competències en una àrea específica, el que pot ser molt valuós tant per al teu desenvolupament professional com per a l'empresa en la qual treballes.

Formació de qualitat avalada per experts

Oferim carnes professionals en una àmplia gamma d'àrees, des de la construcció i la enginyeria fins a l'atenció mèdica i la seguretat. Tots els nostres cursos estan dissenyats per oferir-te una formació rigorosa i d'alta qualitat, i els nostres instructors compten amb àmplia experiència en el seu camp.

Ja sigui que estiguis buscant millorar les teves habilitats actuals o explorar noves oportunitats en la teva carrera, els nostres carns professionals poden ajudar-te a assolir els teus objectius. A més, molts dels nostres cursos també poden ser reconeguts per organismes reguladors, el que significa que podràs utilitzar el teu carnet professional per obtenir llicències i certificacions.

Carnets profesionales en Tarragona - Novatècnica CFO
Preparación prueba AcTic en Tarragona - Novatècnica CFO

Principals carnets:

  • Carnet 5 màquines normativa UNE 58451:2016 "Frontal, retràctil, apiladora, recull-comandes, transpaleta"
  • Manipulació d'aliments
  • Carnet PEMP
  • Instal·lador electricista "Properament"
  • Preparació prova AcTic

A la nostra empresa, ens enorgulleix oferir cursos d'alta qualitat que et permetran millorar les teves habilitats i augmentar el teu valor en el mercat laboral.

Si estàs interessat en obtenir un carnet professional, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per obtenir més informació!

CA