Aconsegueix el treball que desitges

Agencia de colocación Novatecnica Tarragona

L'Agència de Col·locació Novatècnica es dedica a facilitar la incorporació laboral de persones aturades, donant-los suport en la recerca de feina d'acord amb el seu perfil professional i ajudant empreses i organitzacions en la selecció de personal que compleixi amb les seves necessitats.

Gràcies al nostre compromís amb el servei al públic, ens hem posicionat com a líders en oferir solucions integrals a empreses i institucions en l'àmbit laboral. A Novatècnica, estem convençuts que la igualtat d'oportunitats, la inclusió i l'accés a la feina són pilars fonamentals per construir una societat més equitativa i justa.

Per aquesta raó, col·laborem activament amb els serveis públics d'ocupació en la mediació laboral, donant suport a persones aturades en la recerca de feina que s'ajusti a les seves expectatives i assessorant les empreses en la selecció i contractació de treballadors.

Els consultors de Novatècnica són professionals capacitats i experimentats en la gestió de l'ocupació. Es centren en analitzar les necessitats laborals dels usuaris i establir estratègies a curt, mitjà i llarg termini. A més, implementen mecanismes que fomentin la ocupabilitat de qui busca feina, dissenyen accions per millorar habilitats i donen suport al llarg de tot el procés tant a les empreses com als treballadors i treballadores.

A Novatècnica, el nostre compromís és doble: d'una banda, assistim a les persones aturades en la seva recerca de feina d'acord amb el seu perfil professional; i de l'altra, facilitem a les empreses i organitzacions la selecció de candidats adequats a les seves necessitats i requeriments.

Agencia de colocación Novatecnica Tarragona

Si desitges més informació, no dubtis a contactar l'agència a agencia@novatecnica.es.

Número d'autorització: 0900000018 agència de col·locació.

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, a la nostra oficina.

CA